Οι βασικές τάσεις της μόδας σε γυαλιά ηλίου

Posted by mtsami 29/11/2017 0 Comment(s) tsamiopticals,

 

Μοντέρνα γυαλιά ηλίου τύπου Cat Eye

 

 

 

Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι οι τάσεις στα γυαλιά ηλίου ξεκινούν με εκείνα που προτείνουν το cat eye style (στιλ γατίσιο βλέμμα).Είναι μια πρόταση που από ότι φαίνεται δε θα αφήσει σύντομα το χώρο της μόδας.Το στυλ γυαλιών σε αυτή τη μορφή δίνει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό και ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

 

 


 

 

 

Πνοή από ρετρό γυαλιά ηλίου του παρελθόντος

 

 

                                           

 

Η επόμενη πρόταση για τα γυαλιά, έρχεται εμπνευσμένη από τα ρετρό στιλ των ‘60s και ‘70s.Θα λατρέψεις κάποιες πιο ήπιων τόνων εκδοχές με τετράγωνους σκελετούς και ombre φακούς, ενώ σε μεγάλο βαθμό θα συναντήσεις τους κυκλικούς φακούς ως αναβίωση της εποχής εκείνης.

 

 

 


 

 

Στρογγυλά γυαλιά ηλίου 

 

                               

          

Όταν μιλάμε για τα γυαλιά, βλέπουμε μέσα από τις προτάσεις που μας έρχονται ότι μπαίνουν στο παιχνίδι και οι στρογγυλεμένοι σκελετοί.Θα συναντήσεις επίσης πολύχρωμα στρογγυλά γυαλιά που συνδυάζουν το ρετρό στιλ με ιδιαίτερα χρώματα στους φακούς όπως μονόχρωμα σκούρα χρώματα,καθρέφτες και σε ombre αποχρώσεις, καθώς και άλλα με πολύ funky στιλ.

 

 

 


 

Geeky γυαλιά

                                                                                             

Το geeky look στα γυαλιά είναι εντελώς μέσα στη μόδα και μιλάμε λοιπόν για πελώριους σκελετούς.Τα γυαλιά σε geeky στιλ έχουν ένα πολύ ελκυστικό χαρακτήρα ειδικά όταν τα βλέπουμε σε στιλ cat eye ή σε σκελετούς με animal print και άλλες φρέσκιες πινελιές.

 

 


 

Γυαλιά ηλίου με φακούς Ombre

 

 

Η επόμενη τάση θέλει τους φακούς των γυαλιών με επιρροή από το γνωστό μας ombre εφέ, που ξεκινούν σκουρότεροι στην κορυφή και καταλήγουν ανοιχτότεροι στο κάτω μέρος. Τους φακούς ombre θα τους συναντήσουμε σε διάφορα σχέδια και στιλ σκελετών αλλά και σε διαφορετικού τύπου χροιές χρωμάτων. Δίνουν μια άλλη διάσταση και ένα άλλο βάθος στο look μας.

 

 


 

Γυαλιά ηλίου Aviator

             

Τα γυαλιά τύπου aviator (αεροπόρου), έχουν επιστρέψει δυναμικά στο στιλ και φαίνεται ότι σκοπεύουν να μείνουν στη μόδα για πολύ ακόμα. Στην ουσία βλέπουμε τα ρετρό aviator του παρελθόντος να συναντούν εκείνα του μέλλοντος και τα look τους μας διασκεδάζουν.

 

 


 

Πολύχρωμα γυαλιά ηλίου

 

 

Η τάση που θέλει χρώματα στα γυαλιά ηλίου δεν περιορίζεται μόνο στους σκελετούς αλλά και στους ίδιους τους φακούς που μπορεί να είναι έγχρωμοι ενός χρώματος αλλά και να περιλαμβάνουν πολλαπλές αποχρώσεις μαζί.

 

 


 

Διασκεδαστικά σχήματα από γυαλιά ηλίου

 

 

 

 

Οι σχεδιαστές έρχονται για να μας δώσουν επιλογές ανάμεσα και σε πολύ διασκεδαστικά, funky, εκκεντρικά και πολύ διαφορετικά σχήματα από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Γιατί να μένεις σε κάτι κλασικό ή τυπικού στιλ και να μην πας σε μια επιλογή που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις για το στιλ σου!

 

 


 

 

Τετράγωνου σχήματος γυαλιά ηλίου

      


 

 

Πολλά είναι τα σχήματα και τα στιλ που μας προτείνει φέτος η μόδα για τα γυαλιά ηλίου, ένα εκ των οποίων και το τετράγωνο στιλ που προχωράει πολύ δημιουργικά . Αυτό είναι καλό μια και διαφορετικά σχήματα γυαλιών ταιριάζουν σε διαφορετικά σχήματα προσώπων οπότε είναι πολύ θετικό να έχεις επιλογές σε στιλ.

Μπορείς , λοιπόν, να μελετήσεις τις ακόλουθες τάσεις για τα γυαλιά - Φθινόπωρο-Χειμώνα 2017-'18 και να επιλέξεις εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ και το πρόσωπό σου ενώ σου προσθέτουν παράλληλα κομψότητα και λάμψη.