Όλες οι νέες τάσεις στα γυαλιά οράσεως 2017-'18

Posted by mtsami 29/11/2017 0 Comment(s) tsamiopticals,

Οι ημέρες που τα γυαλιά οράσεως χρησίμευαν μόνο ως βοήθημα για καλύτερη όραση είναι πλέον παρελθόν. Σήμερα, θεωρούνται ένα από τα πιο μοντέρνα και κομψά αξεσουάρ, ειδικά όταν έχουμε στη διάθεσή μας εκατομμύρια σχέδια από διαφορετικούς σχεδιαστές μόδας. 

Αν λοιπόν επιλέξετε τα κατάλληλα γυαλιά, να είστε σίγουροι ότι η φυσική σας ομορφιά θα αναδειχθεί στο μέγιστο! Οι εποχές που τα κορίτσια και αγόρια με γυαλιά ένιωθαν «άσχημα» έχουν περάσει ανεπιστρεπτί αφού πλέον τα γυαλιά δεν είναι παρά ένα υπέροχο κόσμημα που κολακεύει και γεμίζει το πρόσωπό σου.

 

Μεταλλικά ή κοκκάλινα, με μεγάλους ή μικρούς φακούς, σε ένα ουράνιο τόξο από αποχρώσεις και υφές, τα γυαλιά οράσεως των αγαπημένων μας οίκων θα φορεθούν φέτος ακόμα και από εκείνους-ες που δεν έχουν μυωπία.

Αν εσύ ωστόσο έχεις, τότε αυτή η έρευνα αγοράς είναι αφιερωμένη σε σένα. Έχεις μυωπία, αλλά δεν ξέρεις τι γυαλιά να αγοράσεις. Μην αγχώνεσαι, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις τα γυαλιά μυωπίας που ταιριάζουν στο πρόσωπό σου και να σου φύγει επιτέλους και αυτό το άγχος. Φυσικά, το σημαντικότερο είναι να αισθανόμαστε καλά με τα γυαλιά που επιλέξαμε – είναι η βασική αρχή, είναι όμως πάντα καλό να γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι τάσεις της συγκεκριμένης σεζόν.

 

Γι’ αυτό ειδικά για εσάς ετοιμάσαμε μια σύντομη περίληψη των κύριων τάσεων στους σκελετούς το 2017-'18.

 

Ας ξεκινήσουμε από την τάση που είναι το λεγόμενο oversized δηλαδή σκελετοί λίγο μεγαλύτεροι από αυτούς που θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε στο ντύσιμο μας. Χρησιμοποιούνται ευχαρίστως τόσο από τις γυναίκες όσο και τους άντρες. Παρατηρείται η επιστροφή της μόδας γυαλιών κατευθείαν από τη δεκαετία του ’60 του περασμένου αιώνα.

 

Τάση που απευθύνεται στις κυρίες και διαρκεί για αρκετές σεζόν είναι οι σκελετοί cat’s eyes. Το 2017- '18 θα είναι η χρονιά τους, διότι αποτελούν ένα από τα στοιχεία της διαχρονικής επιτυχίας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς γυναικείους τύπους σκελετών όλων των εποχών.

 

Τα καλά επιλεγμένα γυαλιά κάνουν το πρόσωπο λεπτότερο, προσθέτοντας παράλληλα μια μεγάλη δόση φιλαρέσκειας και σεξαπίλ.

 

Ενδιαφέρουσα τάση είναι επίσης η υιοθέτηση των κλασικών γυαλιών οράσεως aviator όπως γνωρίζουμε αντίστοιχα και στα γυαλιά ηλίου Ray ban.

 

Η επόμενη σεζόν αποτελεί ένα μεγάλο come back των γνωστών lenon δηλαδή των στρογγυλών σκελετών που διέδωσε ο John Lennon. Στυλ που οι ρίζες του χρονολογούνται περίπου στο 1880 βιώνει την επόμενη περίοδο νεότητας του.

 

Το 2017-'18 θα είναι επίσης η χρονιά με πολύχρωμα δύσμορφα σχέδια στους σκελετούς. Όσο περισσότερο τα γυαλιά σας είναι διαπεραστικά και τραβούν την προσοχή τόσο καλύτερα.

 

Και μη ξεχνάτε ότι το 87% των ανδρών προτιμούν τις γυναίκες που φορούν γυαλιά!