Διαλέξτε τα γυαλιά που ταιριάζουν στο πρόσωπο σας

Posted by mtsami 29/11/2017 0 Comment(s) tsamiopticals,

 

 

Επιλέξτε τα γυαλιά που ταιριάζουν και αναδεικνύουν

το πρόσωπό σας με βάση το σχήμα του:

 

 

 

 

 

 

Οβάλ: Αν έχετε οβάλ σχήμα προσώπου, τότε ανήκετε στους τυχερούς καθώς σας ταιριάζουν τα περισσότερα είδη γυαλιών. Μπορείτε να πειραματιστείτε λοιπόν με όλα τα είδη σκελετών και να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει καλύτερα.

 

 

Στρογγυλό: Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπό σας ταιριάζουν καλύτερα σκελετοί σε γεωμετρικά σχήματα με έντονες γωνίες τα οποία δημιουργούν την εντύπωση μακρύτερου προσώπου.

 

 

Μακρόστενο: Προτιμήστε σκελετούς με στρογγυλές φόρμες και βραχίονες με έντονα χρώματα που θα δίνουν την αίσθηση μεγαλύτερου πλάτους. Το πρόσωπο να φαίνεται πιο ισορροπημένο, προτιμήστε οι φακοί να έχουν μεγαλύτερο βάθος από πλάτος. Καλό είναι να προτιμήσετε τα γυαλιά σας να έχουν λεπτή γέφυρα, για να μην τονίζουν τη μύτη σας.

 

 

Τετράγωνο: Αν έχετε φαρδύ μέτωπο και τετράγωνο πηγούνι καλό είναι να μην επιλέξετε σκελετούς λεπτούς ή μακρόστενους. Τα γυαλιά με στρογγυλούς φακούς σας ταιριάζουν καλύτερα.

 

 

Τριγωνικό: Στενό σαγόνι και πλατύ μέτωπο. Φροντίστε να τονίσετε την περιοχή των ματιών επιλέγοντας φακούς που προσθέτουν πλάτος στην περιοχή των ματιών με αποτέλεσμα το πρόσωπό σας να δείχνει πιο συμμετρικό. Ακόμη μπορείτε να επιλέξετε γυαλιά που ο σκελετός τους είναι ίσιος στο πάνω μέρος, όπως π.χ. τα γυαλιά των πιλότων.

 

 

Διαμάντι: Είναι το πρόσωπο που έχει έντονα ζυγωματικά και μάγουλα. Προτιμήστε σκελετούς που έχουν έντονες γραμμές πάνω από τα φρύδια για να τονίσετε τα μάτια και να απαλύνετε τα μάγουλα αλλά και τα ζυγωματικά. Ακόμη θα σας ταιριάζει σκελετός με οβάλ φακούς.