ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αποστολή με Courier στον χώρο σας

Τα ΟΠΤΙΚΑ ΤΣΑΜΗ συνεργάζονται με την Γενική Ταχυδρομική courier καθώς και την ΤΝΤ προκειμένου να διασφαλίσουν την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, και το κόστος αποστολής είναι:

Σε όλες τις περιοχές εντός Ελλάδος τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν. Για παραγγελίες μικρότερες των 40€ υπάρχει επιπλέον χρέωση 3.00ΕΥΡΩ σε όλες τι περιοχές της Ελλάδας  

Σε περιπτώσεις που το βάρος της παραγγελίας είναι πολύ μεγάλο ή ο τόπος προορισμού είναι δυσπρόσιτος για τις μεταφορικές εταιρίες, θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής.

Οι παραδόσεις για τον νομό Αττικής, για την Νότια και Δυτική Ελλάδα και τη Θεσσαλονική είναι παραδόσεις επόμενης ημέρας.

Για τη Βορεία και Νησιώτικη Ελλάδα οι παραδοσείς γίνονται εντός 48 ωρών.


Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών

Παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, είναι προτιμότερο  να σας αποσταλεί μέσω πρακτορείου μεταφορών. Θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για τις περαιτέρω διευκρινήσεις του τρόπου αποστολής. Με αυτό τον τρόπο αποστολής η πληρωμή με αντικαταβολή δεν είναι εφικτή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας.


Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από τα καταστήματά μας, Αριστομένους 65 στην Καλαμάτα (27210 62010).


H παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:


Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.


Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα πολλά  προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.


Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.


 Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.